Kontakt os

Banner Image

 

Lucaffé Danmark er ejet af Thomas Gervig og Lotte Høi. Vi sælger kvalitets kaffe, som er omhyggeligt ristet og behandlet i Italien samt italienske håndlavede espressomaskiner, som er i en klasse for sig.

Da vi i dag er blevet meget kvalitetsbevidste omkring, hvad vi indtager, spiser sund og lækker mad og dertil drikke en god flaske vin, er det rigtig ærgerligt at slutte en god aften af med en dårlig kop kaffe, uden aroma og uden smag. For det meste er det ikke kun på grund af kaffebønnerne, men nærmere den måde kaffebønnerne er blevet ristet, produceret og opbevaret på.
Første gang vi blev præsenteret for Lucaffé kaffe, vidste vi, at der her var tale om den helt rigtige kaffe til at starte en fantastisk dag samt afslutte en lækker middag på.
Lucaffé kaffe er karakteriseret ved den fyldige og kraftige kaffesmag, som går igen i alle varianterne.

Gian Luca Venturelli er en ægte italiensk håndværker med en forkærlighed for at riste kaffe og forberede kaffen omhyggeligt på sin kaffefabrik i det nordlige Italien. Han har altid begået sig i et miljø af gode italienske råvarer, hvilket er tydeligt at smage på kvaliteten af Gian Luca Venturelli’s kaffeprodukter, som Lucaffé kaffe.

Lucaffé kaffe findes både som malet kaffe, i bønneform, kapsler og som kaffepods. Fordelen ved netop at producere og opbevare kaffen som kaffepods er, at kaffen hverken mister sin gode aroma eller smag og derved leverer en perfekt kop espresso kaffe hver eneste gang.

Gian Luca Venturelli’s italienske kafferisteri blev grundlagt ved bredden af Gardasøen i 1996. Virksomheden voksede hurtigt i årene efter opstarten. Først på sit anlæg i Roncadelle (Brescia), da udover udstyr til ristning og maling af kaffe, var nyskabende og innovative i anlæg installeret til emballering af kaffe i papir (kaffepods) og gav mulighed for at specialisere sig på en måde, der senere skulle vise sig at være en vinder.

La Piccola – (Som er espressomaskine afdelingen) udvider yderligere i 2004, flytter til sit nye domicil på Carpenedolo (Brescia), en kort afstand fra den andet virksomhed, der stadig drives af Gian Luca Venturelli, der producerer og distribuerer de eksklusive espressomaskiner til espresso i kaffepods, under navnet La Piccola.
Samarbejdet mellem de to selskaber, håndværker traditionen for kaffe ristning og espressomaskine design, førte til et fuld skala forsøg inden for området "nem betjent" espresso, hvilket gør det muligt at producere produkter af fremragende kvalitet på begge fronter.
I 2010 oplevede Lucaffé kaffe en yderligere ekspansion med åbningen af en ny fabriksbygning i tillæg til de eksisterende.

 

Alle vores produkter er valgt med stor omhu.

  • Kvaliteten af Lucaffé kaffen er den samme i hver kop kaffe, uanset maskinen.

  • Espressomaskinerne har mange funktioner.

  • Espressomaskinerne er lette af vedligeholde, nemme at rengøre og derved meget hygiejniske.

  • Du kan lave en lækker kop kaffe på under 2 minut.   

  • De mange varianter af kaffeblandinger, når ud til et hvert behov.